RETUR

Vi hoppas att du skall vara nöjd och motiverad med ditt köp. Men om du inte är helt nöjd så kan du returnera dina varor inom 14 dagar efter mottagande av produkt.

Alla varor som går i retur måste vara i oanvänt skick och alla lappar och dylikt ska vara kvar för en återbetalning ska kunna göras.
Ladda ner och skriv ut vår retursedel längst ner på hemsidan (finns även som bifogad fil i orderbekräftelse-mejlet) och fyll i allt så noga som det går. Bifoga retursedeln med paketet.

Vi rekommenderar att du använder spårbar post då vi ej ansvarar för bortkomna paket. Kunden betalar själv för returfrakten men en återbetalning för den ursprungliga frakten görs vid godkänd retur. Vi har oftast en handläggningstid på 3-5 arbetsdagar efter mottagande av retur. Ett bekräftelsemejl skickas till dig när returen är behandlad.


Byte av vara? Vid byte lägger du en helt ny order på önskad vara och storlek. Genom att göra på detta vis minimeras risken att varan hinner bli slutsåld under tiden ditt ärende behandlas och samtidigt hinner du gå din nya vara betydligt snabbare!

En återbetalning görs så fort vi har mottagit och vi har hunnit bearbeta den. Då återbetalas även den ursprungliga frakten.


Du kan även kontakta oss på info@sixdeuce.eu om du har ytterligare frågor eller om ärendet gäller reklamation.

Frakt och expeditionsavgifter återbetalas ej vid en vanlig retur.

 

Om du anser att returen är p.g.a ett fel från vår sida, vänligen kontakta info@sixdeuce.eu.

 

Returadress:

Six Deuce Clothing Europe AB
Stenbrovägen 40
25368 Helsingborg

Ladda hem retursedel